Hlavolamy Hlavolamy
Diskusné fórum
 Dnes je streda, 8. september 2010. Meniny má Miriama, zajtra Martina. Pošlite pohľadnicu. exil.sk
Hlavná stránkaO stránkeZoznam autorov diskusných otázokPridaj do obľúbených
FÓRUM na témy
Akcie, kluby a stretká
Hlavolamy a hádanky
Kúpim / predám
O stránke Hlavolamy.sk
Súťaže
X - iné, zatiaľ nezaradené

Nová otázka / téma

Zoznam autorov diskusií
Moje diskusné otázky

Reklama
Niečo navyše
G GENDZOve stránky
H Hlavolamy
P Psychotesty
O Optoklamy
Z Zaľúbené stránky
I Igelitka.sk
M MikroBlogy

Štatistika
Počet otazok: 6
Počet oodpovedí: 26

Súťaž
Aktuálna súťaž:
Ručne zdobená šperkovnica

Odpovedz na súťažnú otázku a vyhraj dačo z eShopu Igelitka.sk

(Súťaž potrvá do 17.09.2010)

Kontakt
hlavolamy@hlavolamy.sk

Usporiadaj podľa: 
 Filtruj: 
 autora 
sand0kan
Mame dane cifry 1,2,3,4,5. a plati ze posledne troj-cislie je nasobkom prveho dvojcisla.
Ake je to cislo.

Vedel by to niekto racionalne vysvetlit akym sposobom na to prijst? (popripade postnut to sem)
Riesenie sice viem ale nie je racionalne
Dakujem
Pridaná (dátum, čas)26.06.2009, 00:07   Posledná reakcia16.07.2010, 04:32   Počet zobrazení1035   Počet reakcií2
Risi
V škole ste písali písomku z matematiky. Keďže ste písomku nenapísali dobre, pani učiteľka sa vás opýta: ,,čo sme sa na tom neučili?´´. Ako na otázku odpoviete, všetko alebo nič ak chcete povedať že ste sa všetko učili? Všetko sme sa na tom neučili alebo nič sme sa na tom neučili?
Pridaná (dátum, čas)16.06.2009, 14:36   Posledná reakcia03.06.2010, 14:56   Počet zobrazení883   Počet reakcií4
Risi
Niekto ti podá lístok na ktorom bude napísané:
,,Nápis na druhej strane kartičky je pravdivý´´.
Otočíš kartičku no tam je zasa napísané toto:
,,Nápis na druhej strane kartičky je nepravdivý´´.
Rozhodne sa i zasmejete, no začnete premýšľať, či sú obe kartičky pravdivé alebo nepravdivé, alebo ž ... [pokračovanie]
Pridaná (dátum, čas)21.03.2009, 12:54   Posledná reakcia21.08.2010, 18:01   Počet zobrazení1034   Počet reakcií4
Gendzo macher
Žiaci majú v škole každý deň matematiku. Učiteľ im raz povedal: "Niekedy v priebehu budúceho týždeň vám dám nečakanú písomku."

Všetci žiaci sa teda cez víkend začali učiť, iba Miro z poslednej lavice takto uvažoval:

"Písomka nemôže byť v piatok. Ak by mala byť v piatok, bol by to posledný m ... [pokračovanie]
Pridaná (dátum, čas)26.02.2009, 08:55   Posledná reakcia15.07.2010, 19:16   Počet zobrazení1181   Počet reakcií3
Gendzo macher
Chcel by som zlepšiť stránku www.hlavolamy.sk, a vlastne aj ostatné moje stránky. Mám na vás otázku: Je pre vás potrebná funkcia "Usporiadaj podľa", ktorá sa nachádza v hornom riadku?
Ak nie, čo užitočnejšie by tam malo byť?
Pridaná (dátum, čas)16.02.2009, 22:04   Posledná reakcia21.08.2010, 09:40   Počet zobrazení1376   Počet reakcií4
Gendzo macher
Vitajte v diskusných fórach na www.hlavolamy.sk!

Už dlhšiu dobu som zvažoval, ako dať priestor na vyjadrenie názorov vám, mojim čitateľom - lepšie povedané čitateľom týchto hlavolamových stránok. Rovnako ma tiež mátala myšlienka, aby sa z Hlavolamov stalo miesto, kde sa budú pravidelne stretá ... [pokračovanie]
Pridaná (dátum, čas)23.11.2008, 23:22   Posledná reakcia21.08.2010, 19:04   Počet zobrazení1841   Počet reakcií11

Práve nás číta 24 ľudkov
Prihlás sa, prosím
Email  
Heslo  
Zapamätať:    
Zabudnuté heslo? / Registrácia

Reklama
Čo ty na to?
Napíš nám ako sa ti tu páčilo, prípadne čo by sme mali vylepšiť či opraviť. Neboj sa nás pochváliť, ale aj kritizovať. Naša kniha pre hostí je tu aj pre teba!

Spriatelené weby

Exil.sk - portál Slovákov v zahraničí
Zverokruh.sk - horoskopy zdarma

Odporúčame
Pravda - SU|DO|KU
SZHaK
Krížovkársky slovník
Planarity.net

© Gendzo macher, 2007  |  www.hlavolamy.sk  |  admin@hlavolamy.sk